About

Wie ben ik?

Hey, ik ben Hans, beter gekend als DJ De FeestMeester, jouw Party-DJ uit Oud-Turnhout. Ik ben heel mijn leven opgegroeid met muziek! Als kind kende ik alle hitlijsten van buiten en deze kennis komt mij nog steeds goed van pas! Ruim 10 jaar speel ik op allerhande feestjes en evenementen, van kinderfeestjes tot personeelsfeesten en van huwelijksfeesten tot openbare evenementen.

Dit doe ik steeds met het nodige enthousiasme! Je zal me dus nooit aan de discobar “voor spek en bonen” zien staan. Ik pleeg ook overleg met jou, de klant, en op dat moment “het Feestvarken”!
Samen bespreken we wat er op dansvloer mogelijk is. Een mooie combinatie van “Uw Wens” en “Mijn Ervaring”…

Ik breng ook steeds voldoende verlichting mee, eventueel met verschillende lichteffecten. Je feest krijgt hierdoor iets magisch…

Bekende (feest)zalen waar ik reeds speelde zijn o.a. De Brouwerij Weelde, Mieke Pap Poppel, Alta Ripa Oud-Turnhout, Den Eyck Kasterlee, diverse café’s in de Kempen, ’t Chaamsche Wapen in Chaam Nederland, Zaal Meuletiende Turnhout, E10 Hoeve Brecht, Strijboshof Kalmthout, en bijna elke parochiezaal in de provincie Antwerpen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen en Limburg.

Werkelijk "ALLES" is bespreekbaar! Vul gewoon de “contactgegevens” in en ik geef je zo snel mogelijk een antwoord.

Sfeerbeelden